Yelken Yarışları

Bozcaada da her yıl Temmuz ayının 2. haftasonu yapılır. Açık deniz yelken yarışları 2. etabına Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ev sahipliği yapar. Bozcaada da yarışın ilk atabı biter ve gelen misafirler yarışçılar bir gün adada konaklar. Bozcaada yelken yarışları İstanbuldan başlar ve bozcaadada sona erer. İlk etap için son bulan yarış ertesi gün tekrar yapılarak 2. gün yarışın 2. etabına star verilir. Yelken yarışlarının olduğu bu dönemde adada olmanızı ve bu muhteşem görüntüde sizinde büyülenmenizi tavsiye ederiz

Bozcaada En Güzel Otel

Bozcaada en güzel otel ve konaklama alternatifleri ile kısa kaçamakların, sömestr tatillerinin ve doyasıya yaşanacak bir yaz tatilinin en uygun alternatiflerinden bir tanesidir.

Bozcaada Ucuz Otel

Üstelik en ekonomik Bozcaada ucuz otel imkanlarımız sayesinde avantajlı fiyatlar ile konaklamanızı gerçekleştirebilirsiniz.

Mauna Otel

Butik Otel Mauna Otel merkezde ve en canlı sokaklardan birinde yer alıyor.Bozcaada Meryem Ana Kilisesi yakınındaki yerinde yeni işletmecisi Ayşin hanım sizleri ağırlıyor.Otel fiyatları Oda + kahvaltı şeklinde olup, ödemenizi kredi kartıyla da yapabilirsiniz.

Çanakkale Bozcaada Otel

Sitemizde Çanakkale Bozcaada otelleri için detaylı ve kapsamlı bir arama yapılması mümkün olabilmektedir. Sorun yaşamadan bu alanda en güzel konaklama çözümlerin bulunması sitemizden mümkün olabilir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
  • Aspava Butik Otel Bozcaada

    Aspava Butik Otel Bozcaada

  • Bozcaada Ebruli Otel

    Bozcaada Ebruli Otel

  • E2 Deniz Otel

    E2 Deniz Otel

  • Arşipel Otel

    Arşipel Otel