Bozcaada Havuzlu Butik Oteller

8 Mayıs 2018 0 YORUM

1-Bozcaada’nın Muhteşem Güzelliği

Bozcaada Çanakkale’ye bağlı bir sahil kasabasıdır. Doğal güzellikleriyle dillere destan bir mekandır. Ayrıca Türkiye’nin de üçüncü en büyük adası olarak bilinir. Serin denizi, yakıcı güneşi, lezzetli üzümleri ve şaraplarıyla her sene yerli yabancı turistlerin akınına uğrar.

Bozcaada’nın doğal ve tarihi sit alanı olması dokusunu korumasını sağlamıştır. İlçe yemyeşildir. Denizi tertemizdir. Adanın her yerinde denize girme fırsatı bulabilirsiniz. Eğer tatilinizi burada yapmaya karar verdiyseniz bunun için rahat bir kalacak yer bulmanız gereklidir. Bozcaada havuzlu butik oteller sayesinde hak ettiğiniz tatili yapabilirsiniz.

1.1-Hill Butik Otel 

Hill Butik Otel Bozcaada merkezinde yer alıyor.Türk mahallesinde bulunan Hill Otel Bozcaada iskelesine birkaç dakikalık uzaklığı ile zahmetsiz bir tatil imkanı sunuyor. Özellikle araçsız gelen tatilciler için iskeleye yürüme mesafesinde oluşu ve restoran, kafe gibi mekanlara yakın olması en çok tercih edilme sebepleri arasında.

Hill Butik Otel detaylı inceleyin.

1.2- Posthane Otel

1800’lerin sonlarında Bozcaada gümrük karakolu olarak inşa edilen tarihi yapı,Cumhuriyet döneminde postane olarak kullanılmış. Posthane Otel üstü açık geniş avlusu,odanın yer yer 3 metre yükseliğe geçen ahşap tavanları,taş duvarları ve insanı bir anda bambaşka bir döneme geçtiğini hissettiren ruhu ile siz değerli konuklarına kapılarını açmış bulunmakta.

Posthane Oteli detaylı inceleyin.

2-Bozcaada Butik Otelleri ve Fiyat Seçenekleri

Bozcaada muhteşem dokusuyla dillere destan bir mekandır. Her sene dünyanın birçok yerinden gelen insanlar burada tatil yapar. Rahat bir tatilin yolu da rahat bir kalacak yerden geçer. Bu nedenle de tatilin iki ya da üç ay öncesinde kalacak yerinizin kesin olarak belirli olması gereklidir. Kalınacak yer konusunda dikkat edilecek şeyler şu şekilde sıralanabilir;

  • Öncelikle otel ya da pansiyonda mı kalınacağı belirlenmelidir.
  • İnternet üzerinden mekanın sunduğu hizmetler incelenmelidir. Pansiyon ya da otelin odaları, merkeze uzaklığı gibi ayrıntılara dikkat edilmelidir.
  • Mekanın sosyal medya hesaplarından daha önce burayı tercih edenlerin yorumlarına bakılması fikir vericidir.

Bozcaada havuzlu oteller konusunda bu özelliklere dikkat etmek fikir vericidir.

2.1-Hotel Fahri

Bozcaada Otelleri arasında yer alan Hotel Fahri Bozcaada’nın tam merkezinde yer almakla birlikte limana 50 metre mesafededir. Feribot ile adaya gelirken tabelasını görebileceğiniz otel kasabanın en büyük arsasının bahçesi içerisinde yer almaktadır.

Hotel Fahri detaylı inceleyin.

Bozcaada insanların rahat ve huzurla tatil yaptığı bir mekandır. Konforlu bir otel sayesinde tüm stresinizi ve yorgunluğunuzu atarak mutlu günler geçirebilirsiniz. Bozcaada havuzlu butik oteller konusunda seçeneklerimizi inceleyerek size en uygun mekanı kısa süre içerisinde bulabilirsiniz. Tatile birkaç ay kala kalacağınız yerin tam olarak belli olması gerekir. Böylece gönül rahatlığıyla tatile başlayabilirsiniz. Otel fiyatları da sunduğu hizmete ve konumuna bağlı olarak değişir.

293 GÖRÜNTÜLEME PAYLAŞ
BOZCAADA OTELLERİ
aral tatil çiftliği
Aral Tatil Çiftliği
Aral Tatil Çiftliği 1999 yılında Türkiye'de Tatil Çiftliği adıyla açılan ilk konaklama yeri olarak dikkat çekmekte ve Bozcaada Otelleri kategorisine girmektedir.Türkiye turizmine yeni bir isim kazandıran Ahmet bey aynı zamanda tatil çiftliği kavramını oluşturan öncü isimlerden.15 dönümlük geniş ve verimli bir arazi üzerine kurulan çiftlikte sabah kahvaltısından restaurantta yiyeceğiniz yemeklere kadar her şey bu çiftlikte üretilmekte.
bag-badem-bozcaada
Bağbadem Tatil Çiftliği
Bağbadem’deki binalar, doğal dokuya zarar vermeden, Bozcaada’nın eski bağevlerinin mimari yapısına uygun olarak tasarlanmıştır. Konaklama hizmetinde üstün seviyelere çıkmış olan harika tatil çiftliği sizi doğayla birleştirmektedir. Yazı sessiz, sakin yeşilliklerin içinde geçirmek istiyorsanız tercih edeceğiniz konaklama yerleri arasındadır.
arsipel otel
Arşipel Otel
2012 yılında kapılarını misafirlerine açan Bozcaada Otelleri Arşipel , Bozcaada Tekirbahçe mevkiinde denize sıfır bir konumda bulunuyor.Doğayla ve denizle iç içe bir konumda bulunan otelde, sabah kahvaltıları otelin bahçesindeki çardakta ev yapımı reçeller ve doğal üretim bahçe domates, biber vs. ile zengin çeşitlilikle sunuluyor.
çanakkale bozcaada
Çanakkale Bozcaada Otel
Sitemizde Çanakkale Bozcaada otelleri için detaylı ve kapsamlı bir arama yapılması mümkün olabilmektedir. Sorun yaşamadan bu alanda en güzel konaklama çözümlerin bulunması sitemizden mümkün olabilir.
kemerbag 29
Kemerbağ 29
Kral Tenes'in tarihi yolunda bulunan Bozcaada feribot iskelesine beş-on dakika yürüyüş mesafesinde kırlık alandaki Kemerbağ 29 Mini Resort Bozcaada Otelleri, 10 odası ile az sayıda seçkin misafiri sade ve özel ortamında ağırlamaktadır.
aspava otel
Aspava Butik Otel Bozcaada
Aspava Otel 2011 sezonunda hizmete açılmıştır.Bozcaada iskelesi, Bozcaada Kalesi ve Bozcaada merkezi sadece birkaç adım uzaklıkta bulunuyor.Aspava Otel manzarası ve konumu ile en çok tercih edilenler arasında.
Yorumlar ( 0 )
Yorum Yazın